Maksuilmoitukset tulevat jatkossa sähköisesti – Rakennuskassa

Rakennusalan työttömyyskassa muuttaa 11.3.2019 maksuilmoituskäytäntöään. Vastaisuudessa maksuilmoitus tulee tekstiviestillä, jolloin saat tiedon sinulle maksettavasta päivärahasta heti, kun hakemuksesi on käsitelty. Tekstiviestistä ilmenee maksettava summa sekä maksupäivä. Muutoksen tavoitteena on nopeuttaa tiedon välittymistä maksetuista etuuksista.

Varsinainen maksuilmoitus löytyy kassan eAsioinnista kohdasta Tilannetiedot. Jos tarvitset maksuilmoituksen paperisena, voit tulostaa sen omasta eAsioinnistasi.

Lähde: Maksuilmoitukset tulevat jatkossa sähköisesti – Rakennuskassa

ÄÄNESTÄMINEN LIITTOKOKOUSVAALEISSA

Äänestä SÄHKÖISESTI

  • Rakennusliiton kotisivuille www.rakennusliitto.fi maanantaina 25.2.2019 klo 9.00 toimivan linkin kautta.
  • Kirjaudut äänestämään jäsenkortista löytyvällä jäsennumerollasi  (ILMAN 002-liittotunnusta ja mahdollisia sitä seuraavia nollia) ja vain näitä vaaleja varten luodulla henkilökohtaisella PIN-koodilla. Löydät henkilökohtaisen koodisi äänestyslipusta. Sähköinen äänestysmahdollisuus sulkeutuu sunnuntaina 10.3.2019 klo 24.00.
Continue reading ”ÄÄNESTÄMINEN LIITTOKOKOUSVAALEISSA”

Sääestepäivät – Rakennuskassa

Sääesteellä tarkoitetaan rakennus- ja metsäalalla TES:n alaisuudessa tapahtuvaa työnteon estymistä, joka johtuu yksinomaan ja välittömästi pakkasesta ja jonka ajalta työnantajalla ei ole työsopimuslain mukaista palkanmaksuvelvollisuutta. Sääesteenä ei pidetä muualla kuin rakennus- ja metsäalalla tapahtuvaa työnteon estymistä, vaikka se johtuisikin pakkasesta. Sääestepäiviltä maksetaan tällöin täyttä työttömyyspäivärahaa, mikäli päivärahan saamisen edellytykset muutoin täyttyvät esimerkiksi omavastuuajan osalta.[…]

Lähde: Sääestepäivät – Rakennuskassa